Об’єднання простору та затишку на вашій кухні

06.09.2023
0
368

 


Понад 30 років на кухнях установлюють м’які меблі разом зі стільцями й табуретами чи замість них. Їх вважають зменшеною копією диванів для вітальні та при цьому не помиляються. Функціонально вони такі самі: дають змогу розміститися декільком особам одночасно, підкреслюють стиль інтер’єру та придатні для збереження речей. Кухонні диванчики різних розмірів та кольорів пропонує RoomDepot. Кожен знайде тут модель, що відповідає його вимогам і дизайну кухні.



Вибираємо кухонні куточки за стилем інтер’єру


kroUW8RR1t08pGHBR8TFnOwiHLe4vhwHAAzuYLFc.png


М’які меблі вирізняються комфортабельністю, і кухонний куточок це зайвий раз доводить. Його каркас оббивають шкірою, шкірозамінниками та різними тканинами, так само як і дивани чи крісла. На відміну від них, він не має пружинного блока, тому не такий пружний. У ньому використано еластичний наповнювач, який робить сидіння та спинку м’якими. Якщо найперші моделі функціонально замінювали лише крісла та стільці, то наразі в магазині RoomDepot можна знайти кухонні куточки зі спальним місцем, які можна використовувати як повноцінний диван.


Щоб легше було вибрати дизайн, прислухайтеся до таких порад:



  • До класичного інтер’єру підійдуть меблі у природних кольорах, із симетрично розташованим декором і витонченими лініями. Кухонний куточок, виготовлений у такому стилі, вирізняється наявністю стяжки капітоне, декоративних ґудзиків або глибокої прошивки, яка поділяє спинку на декілька опуклих частин.




  • Сучасний інтер’єр тяжіє до лаконічності, тому м’які меблі мають прості форми, прямі лінії, ахроматичне забарвлення. Для цього стилю вибирайте кухонні куточки сірого, чорного чи білого кольору, з прямокутною спинкою без плавного вигину.



3WmhLxedOACnNbeGgvujd2ITHkYid5w6YNh4Y1nt.png



  • Модерн поєднує класичний і сучасний стиль. Він може передбачати як один, так і декілька кольорів у забарвленні; як прямі лінії, так і вигнуті. До цього стилю підійдуть кухонні куточки зі столом, із заокругленим або хвилястим верхом спинки, з оббивкою з пастельними кольорами та яскравими акцентами.




  • Прованс в інтер’єрі підкреслить комплект для кухні з візерунками на тканинній оббивці світлих відтінків природних кольорів.




  • Артдеко доповнять м’які меблі для кухні з велюровою оббивкою та декоративними елементами, притаманними класиці.




Вибравши комплект куточок та стіл, що найбільш відповідає інтер’єру кухні, з рештою характеристик ви легко розберетеся. Конструкція, розташування, розміри та колір оббивки — усе це можна замовити індивідуально.

шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
10.08.2023
Мощення тротуарів – це важливий аспект у створенні комфортних та безпечних умов для пішоходів у міських та пригородних районах.
07.08.2023
З часом такими меблями стали облаштовувати заміські комплекси та ресторани з літніми терасами. Сьогодні кожен охочий може організувати стильну зону відпочинку на власному подвір’ї.
02.08.2023
Це англійський бренд, який уже встиг завоювати шалену популярність на ринку. Його продукція вирізняється стильним зовнішнім виглядом, практичністю та функціональністю.
30.06.2023
Щоби колонки видавали чіткий та якісний звук, їм необхідний підсилювач. Він може бути вбудованим чи зовнішнім. За цим критерієм акустика поділяється на активну та пасивну — остання потребує під'єднання зовнішнього підсилювача.
Наши партнеры:
выбрать фон