Стильні деталі, бездоганна якість. Огляд чорних рюкзаків Mark Ryden

02.08.2023
0
386

Якщо ви хочете дізнатися, що таке справжня європейська якість, зверніть увагу на рюкзакиMark Ryden. Це англійський бренд, який уже встиг завоювати шалену популярність на ринку. Його продукція вирізняється стильним зовнішнім виглядом, практичністю та функціональністю. Рюкзаки Mark Ryden можуть задовольнити навіть найвибагливішого споживача, адже вони продумані до дрібниць. Це ідеальний варіант для щоденного використання, подорожей, робочих поїздок.


EqrllXAotdwxlY9jNo0VuM9wIwUhnTS6KnUcfFIc.png


Особливості чорних рюкзаків Mark Ryden


Найбільший попит мають чорні рюкзаки Mark Ryden. Це зумовлено практичністю та універсальністю кольору. Такі аксесуари підійдуть під будь-який одяг, на них не так помітні плями, вони невибагливі в догляді. Mark Ryden рюкзаки — це класика, яка завжди в моді. Вони універсальні, саме тому їх так люблять. Ось такі рюкзаки чорні найчастіше вибирають поціновувачі бренду.


Mark Ryden Odyssey MR9116 Black


Стильний рюкзак унісекс, об’єм якого становить 21 л. Окрім головного, у нього є окреме відділення з м’якою стінкою для 17,3-дюймового ноутбука й кишені для телефона, планшета та дрібних речей. Збоку передбачене місце для пляшки з водою чи парасольки. Рюкзак також оснащений USB-портом, що дає змогу підзаряджати гаджети під час руху.


Mark Ryden Manchester MR1622


Рюкзак з об’ємом 15 л, який найчастіше вибирають офісні працівники та студенти. Модель має відділення для ноутбука з діагоналлю 15,6 дюйма. Рюкзак пошитий із міцної водонепроникної тканини, тож збереже ваші речі неушкодженими в будь-яку погоду. Крім того, передбачені кишені для телефона та різних дрібниць.


Mark Ryden X-RAY MR9031 3.0 Black


Великий рюкзак з об’ємом 26 л, який має два великих відділення для речей і кишеню для ноутбука з діагоналлю 15,6 дюйма із захисною стінкою, для планшета, гаманця, телефона, ключів та інших дрібниць. Крім того, є додаткова мінікишенька для карток на лямці. Плюсом є наявність USB-порту для заряджання гаджетів. Особливістю моделі також є спинка, що «дихає».


Mark Ryden Charlie MR9959 Black


Дуже легкий і стильний рюкзак, об’єм якого становить 18 л. Він має одне велике відділення і кілька кишень різного призначення. Передбачено місце з м’яким захистом для ноутбука з діагоналлю 15,6 дюйма. Рюкзак має ортопедичну спинку, яка не парить, та зручні широкі ремені. А ще ця модель абсолютно водонепроникна, тому з таким рюкзаком можна сміливо гуляти під дощем або снігом.


dfy3L7hSmejI6gSTsYvU9waleMwGUeLJvlRTV1YS.png


Вам сподобаються товари Mark Ryden, якщо ви цінуєте інноваційні рішення, сучасні технології та функціональність. Продукція постійно вдосконалюється. У кожній новій колекції можна побачити цікаві рішення та незвичайні варіанти дизайну, які швидко стають трендами.

шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
07.10.2022
Tether (USDT) — це популярний стейблкоїн, який криптовалютні ентузіасти використовували роками, щоб використовувати свої криптовалютні операції.
10.10.2018
Mark of the Ninja: Remastered PC GamePlay by vadimklose
15.04.2015
Компания Canon, один из ведущих производителей цифровых фото- и видеокамер, анонсировала новинку — профессиональную видеокамеру EOS C300 Mark II формата Super 35. Главным нововведением в C300 Mark II является официальная поддержка форматов записи
08.11.2014
Компания Canon, один из крупнейших производителей принтеров, копировальной техники, фото- и видеооборудования, анонсировала второе поколение профессиональной видеокамеры EOS C100. Новинка ориентирована на начинающих операторов, которые только
Наши партнеры:
выбрать фон