Що таке валюта Tether? І як вона працює?

07.10.2022
0
351
Курс USDT прив’язаний до долара США, і теоретично на нього не повинна впливати волатильність ринку, яка може настільки сильно вплинути на оцінку інших криптовалют, таких як біткойн.

Tether — це стейблкойн


Tether прагне забезпечити «безпечний» цифровий актив, який підтримує стабільну оцінку. Саме це робить USDC стейблкоіном, вартість якого прив’язана до ціни долара США. Мета полягає в тому, щоб Tether завжди мав те саме значення, що й його прив’язка. «Ідея полягає в тому, що 1 Tether завжди можна обміняти на 1 долар, незалежно від ринкових умов»,. Серед конкурентів стейблкойнів Tether — USD Coin (USDC), Dai (DAI) і Pax Dollar (USDP), і це лише деякі з них.

Криптотрейдери використовують Tether, щоб забезпечити постійну надійну ліквідність для входу та виходу з інших торгів криптовалютою, не стикаючись з непередбачуваними втратами (або прибутками) від нестабільних змін цін.

Як працює Tether?


Коли користувач вносить фіатну валюту в резерв Tether, продаючи фіатну валюту, щоб купити USDT, Tether потім випускає відповідну цифрову суму в токенах. Потім USDT можна надіслати, зберегти або обміняти.

Якщо користувач внесе 100 доларів США в резерв Tether, то відповідно до паритету 1 до 1 доларів він отримає 100 токенів Tether. Монети Tether знищуються та вилучаються з обігу, коли користувачі обмінюють токени на фіатну валюту.

Крім цього, у вас є гарна можливість відслідковувати графік риннку AUSD USDT доволі зручно за посиланням. Коли ви перейдете по ньому ви можете побачити графіку ринку, ціни, волатильність та багато іншого.

Чи є Tether хорошою інвестицією?


Такі стейблкойни, як Tether, не мають особливого сенсу як інвестиція, оскільки вони не призначені для збільшення вартості. Вони працюють лише як засіб збереження вартості, оскільки один USDT завжди повинен дорівнювати одному долару. Крім того, що Tether є корисним засобом збереження вартості, перевага Tether полягає в тому, що він є інструментом для ведення бізнесу набагато простішим способом, ніж використання біткойнів.

Однією з вагомих причин володіти стейблкоїном, таким як USDT, є те, що ви хочете зберігати свої гроші в криптовалюті, але хочете уникнути волатильності. Але навіть якщо зробити ставку на долар США, Terra далеко не безпечна інвестиція.

«Ризик може полягати в тому, що Tether втратить свою цінність або обрана платформа для стейкингу буде нелегітимною». Хоча компанія стверджує, що на сьогоднішній день вона «жодного разу не задовольнила запит на викуп від будь-якого зі своїх перевірених клієнтів», нічого не гарантовано в інвестиціях або криптовалютах.

Якщо вам потрібно трансферувати чи придбати декілька usdt ви можете з легкістю скористатися криптобіржою KuCoin.

Tether проти Bitcoin


Ключова відмінність між Tether і Bitcoin полягає в тому, що «Tether — це стейблкойн. Прив’язаний до реального товару, долара США, тоді як Bitcoin не прив’язаний до будь-якого реального товару». Tether — це централізована криптовалюта, тоді як біткойн децентралізований, не прив’язаний до реальних валют. З цієї причини теоретично вартість Tether повинна залишатися більш стабільною, ніж біткойн.

Криптовалюти, які не прив’язані до реального активу чи валюти, схильні до волатильності ринку. Більшість традиційних криптовалют, як-от Ethereum, Bitcoin і Litecoin (LTC), зазнають екстремальних коливань і волатильності в залежності від ринку, інфляції та процентних ставок. Tether здається трохи стабільнішим, тому що він залишається близьким до вартості одного долара США, плюс-мінус кілька центів.

Інша відмінність полягає в тому, що «Tether створений не для того, щоб обов’язково заробляти гроші, а радше для стабільного накопичення вартості.шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
26.05.2022
Букмекерські контори України пропонують бетторам ставки на різні події у різних видах спорту. Те, чи зможуть гравці на ставках виграти, залежить не тільки від їхніх аналітичних здібностей та удачі, а й від якості та надійності БК.
16.05.2022
Основною вигодою для клієнтів ігрових онлайн закладів є можливість запустити улюблений відеослот у будь-який момент часу.
19.12.2021
Здійснення покупки на електронних торгах – процедура максимально безпечна, оскільки захищена законодавчо та регулюється суворими правилами. Тому багато хто вважає за краще вибирати деревину саме на даній платформі.
19.03.2021
Компания Corsair анонсировала вентиляторы охлаждения семейства SP RGB Elite, предназначенные для использования в настольных компьютерах игрового класса.
Наши партнеры:
выбрать фон