Як вибрати необроблену деревину на електронних торгах

19.12.2021
0
349
Здійснення покупки на електронних торгах – процедура максимально безпечна, оскільки захищена законодавчо та регулюється суворими правилами. Тому багато хто вважає за краще вибирати деревину саме на даній платформі. Загальні положення щодо процедури торгів деревиною в системі електронних торгів можна почитати тут https://www.ueex.com.ua/rus/ueex/sections-council/representatives-electric-power/.

Процедура вибору відповідного товару на платформі
Деревина – це величезна категорія пиломатеріалів, які мають відмінності за багатьма параметрами. Усі їх необхідно враховувати, щоб обрати на електронних торгах саме те, що потрібно. Розглянемо основні параметри деревини, за якими можна здійснювати підбір продукції.

Порода дерева
Вітчизняний ринок представляє велику кількість цінних та ходових порід деревини, наприклад, дуб, ясен, в'яз, береза, вільха, бук, граб, тополя, липа, деревина плодових дерев, сосна. Кожна з порід відрізняється за ступенем твердості та складності механічної обробки, міцності, довговічності та зовнішнього вигляду, тому і сфера застосування їх абсолютно різна – від виготовлення сувенірної продукції та оздоблювальних матеріалів до зведення будинків та будівництва водного транспорту.

Вид товару
Деревина може продаватися необробленою – у вигляді колод, а також розпиляною на бруски, дошки та ін. Якщо покупець має власне деревообробне обладнання, то він може придбати необроблену деревину.

Сорт деревини
Залежно від сорту різниться якість продукції та, відповідно, сфера її використання. Наприклад, деревина класу А відмінно підійде для будівництва житлового будинку, тоді як із деревини найнижчого класу D виготовляють лише тимчасові споруди, огорожі, піддони. Ціна різних сортів також сильно різниться – навіть вартість класу А може відрізнятися в 2-3 рази від вартісті В.

Авторитет продавця
Вибираючи деревину, варто також звертати увагу на того, хто її продає. Це не означає, що треба віддавати перевагу виключно тим компаніям, які дуже давно на ринку та мають безліч клієнтів – насправді нові учасники ринку теж можуть пропонувати гідний товар. Але краще орієнтуватися не лише на ціну, а й на відгуки покупців.

Як зробити покупку деревини на електронних торгах
Щоб взяти участь у торгах деревиною, слід попередньо ознайомитись із правилами системи та пройти реєстрацію. Зареєструватися в системі можна лише на сторонніх майданчиках, які мають спеціальну акредитацію. Як тільки покупець пройде процедуру реєстрації та нехитру перевірку, він може вступати у торги.
Торгівля на платформі ведеться у форматі аукціону. Брати участь у торгах може кожен зареєстрований користувач системи, який пройшов перевірку. Покупці та продавці перевіряються на предмет благонадійності, оскільки участь чи підозри у корупційних схемах є перешкодою для торгівлі на платформі.шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
13.07.2021
Сучасні розробники ігрового софта орієнтовані на задоволення бажань гравців, які вважають за краще бачити на екрані знайомих героїв, яскраві символи, нехитрі сюжети.
22.04.2021
Яскраве, запам'ятовується контрастними кольорами рішенням дизайну офіційного сайту визначаэться якістю послуг, що надаються, значною кількістю сертифікованих слотів
21.12.2015
Ні для кого не таємниця, що для того, аби розвивати успішний бізнес, потрібно не просо йти в ногу з часом, але й бути на крок попереду своїх конкурентів. Лише рухаючись в заданому напрямку Ваша справа буде мати успіх, а Ви гарні прибутки. В сучасних
22.12.2014
Сьогодні компанія BenQ офіційно розпочала продаж свого новенького 27-дюймового монітора RL2755HM. Він заснований на TN-панелі дозвіл якої 1920х1080. Дана модель призначена виключно для геймерів і має пару відмінних фішок в кишені. Перша фішка це
Наши партнеры:
выбрать фон