Купальні плавки для всієї родини

16.08.2023
0
410

Тепла погода, відпустки для дорослих і канікули для дітей, поїздки на море і подорожі — це те, за що ми так любимо літо. А як же приємно проводити час на пляжі чи біля басейну, засмагати і плавати! І всі ці літні розваги потребують купальних плавок.



Що таке плавки?


Плавки — спеціальний одяг, який швидко сохне і призначений для плавання та інших водних активностей. Цим словом традиційно називають чоловічий елемент гардероба, а також нижню частину роздільного купальника для жінок. Їх зазвичай виготовляють із поліестеру і спандексу (еластичної тканини, що має хорошу водопроникність), які гарантують тривале носіння, нейлону та бавовни (з неї плавки м’які до тіла і «дихаючі», але довше сохнуть). Плавки мають гідродинамічний дизайн, який знижує опір води. Їхня функція — щільно облягати тіло, щоб захищати його інтимні частини під час перебування у воді, добре тягнутися і не сковувати рухи для максимального комфорту. Вони бувають різних видів, які зазвичай відрізняються за матеріалом та довжиною: класичні купальні плавки чоловічі (у формі коротких трусів) та плавки-боксери для хлопчиків, плавки-трусики із зав’язками і суцільні й роздільні купальники для жінок і дівчаток.


VOHXNChRVuLq4yCh4LXYZvo3G0t7LKjrPu5iK4cd.png


Плавки для дорослих і дітей


Якщо ви хочете підібрати купальні плавки для всієї сім’ї, зверніть увагу на інтернет-магазин Fortune. На сайті компанії представлено широкий асортимент брендового одягу та аксесуарів: від стильних бейсболок, пов’язок і бандан до плавок для плавання, купальників і пляжних тунік. Тут ви знайдете:



  • плавки чоловічі однотонні чорного, синього та червоного кольорів, а також моделі з вертикальними і горизонтальними кольоровими вставками;




  • плавки-боксери для хлопчиків без малюнків та із зображеннями супергероїв, а також яскраві роздільні купальники для дівчаток;




  • жіночі плавки салатового, червоного і блакитного кольорів на зав’язках (такі моделі легко підігнати по фігурі), а також роздільні й суцільні купальники з регульованими бретельками.



4SsVLQ8y6HeLcIRC9QejgqEybzWBscdQkQXb8twa.png


Важливо вибрати плавки точно за розміром, щоб вони не були занадто тісними або, навпаки, завеликими. Для цього на сайті є зручна розмірна таблиця.


Забезпечте усій родині комфортний і стильний відпочинок разом із Fortune!

шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
02.08.2023
Це англійський бренд, який уже встиг завоювати шалену популярність на ринку. Його продукція вирізняється стильним зовнішнім виглядом, практичністю та функціональністю.
11.07.2023
Інтимні іграшки найчастіше виготовляють із м’якого полівінілхлориду, силікону чи каучукового латексу.
30.01.2023
Сьогодні існує багато видів електричних гаджетів, які спрощують повсякденне життя людей. В результаті люди все більше покладаються на технологічні пристрої, тому потреба в зарядних пристроях активно зростає.
04.07.2022
RFID зчитувачі стали надійними помічниками в організації робочих процесів на підприємствах.
Наши партнеры:
выбрать фон