Пульсоксиметр UT100V: надійний помічник у ветеринарній діагностиці

24.07.2023
0
439

Для точної діагностики та призначення лікування необхідно враховувати певні дані про функціонування організму тварини. Одними з таких критеріїв є пульс і рівень кисню в крові. Для визначення цих показників застосовується ветеринарний пульсоксиметр.


xLkKw7M2nXmfVi1U7rlTme6mA1Zz4kON0rQ86BIL.png


Як працює ветеринарний пульсоксиметр


Цей прилад використовується ветеринарними лікарями під час проведення чергового огляду тварин, діагностики захворювань, а також для надання пацієнтам невідкладної допомоги. Портативний ветеринарний пульсоксиметр UT100V дає можливість точно, швидко й безболісно визначити сатурацію та частоту пульсу.


Пульсоксиметр ut100v — це простий у використанні прилад, робота з яким не потребує специфічних навичок і технічних знань. Існують різні типи датчиків (затискні, циліндричні, плоскі зонди та ін.), але у ветеринарній медицині найчастіше використовуються затискні варіанти. Датчик потрібно встановлювати на гладкій шкірі (язик, міжпальцеві ділянки, мочка вуха тощо).


Принцип дії портативного пульсоксиметра такий: світло, яке випромінюють світлодіоди, проходить крізь тканини та капілярну кров, при цьому частина світла поглинається тканинами. Рівень поглинання залежить від насиченості крові киснем. Решту світла вловлює фотодетектор з іншого боку апарата. Мікропроцесор аналізує отримані дані й виводить результати на дисплей пристрою. Під час проходження через тканини потік світла пульсує, що дає приладу можливість рахувати також частоту пульсу.


Як вибрати ветеринарний пульсоксиметр


Сучасні ветеринарні пульсоксиметри від BIOVET.UA вирізняються простотою у використанні та зручністю в експлуатації. Одним з найпоширеніших приладів є пульсоксиметр ветеринарний UT100V, який має такі переваги:



  • швидко й точно визначає частоту пульсу та сатурацію;




  • легкий та мобільний;




  • для обладнання з такою точністю має невисоку вартість;




  • може підключатися до ПК для збереження та аналізу результатів вимірювань.



Портативний пульсоксиметр UT100V може працювати у двох режимах: періодичному та безперервному із синхронним записом даних. Існує можливість регулювання гучності ударів пульсу та тривог, верхнього і нижнього порогів вимірювань.


HAxGj4qbGxeceO5aRh7b6QYbSxQZsOJW60OliHmq.png


Придбати сучасні та якісні ветеринарні пульсоксиметри можна в інтернет-магазині BIOVET.UA. Тут представлений широкий асортимент обладнання для ветеринарних клінік і лабораторій від всесвітньо відомих виробників. Ви зможете придбати не тільки портативні пульсоксиметри, а й УЗД-апарати, електрокардіографи, кисневі концентратори та багато іншого. Досвідчені консультанти дадуть вичерпні відповіді на всі питання з приводу підбору, експлуатації та обслуговування ветеринарного обладнання.

шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
24.07.2023
Найчастіше цей прилад застосовується для спостереження за живою силою противника, під час ведення військових дій.
11.07.2023
Інтимні іграшки найчастіше виготовляють із м’якого полівінілхлориду, силікону чи каучукового латексу.
30.01.2023
Сьогодні існує багато видів електричних гаджетів, які спрощують повсякденне життя людей. В результаті люди все більше покладаються на технологічні пристрої, тому потреба в зарядних пристроях активно зростає.
23.07.2021
Playtech і Kindbridge, перша у світі віртуальна клініка психічного здоров’я для гравців та геймерів, оголосили про нове дослідницьке партнерство
Наши партнеры:
выбрать фон