Еротична білизна: користь, про яку Ви не замислювалися

23.11.2018
0
902

У наш час вражає різноманітність та асортимент еротичної білизни: від самих скромних, до самих розпусних моделей. Але далеко не всі жінки можуть оцінити її переваги. Еротична білизна існує не тільки для того, щоб «раз одягнути, а потім вона лежить без діла». Вам приходила ця думка в голову, правда? Давайте розберемося, чи так це насправді?


Вчені зі штату Массачусетс провели дослідження та довели, що еротична білизна зближує пари і довше зберігає інтерес чоловіка до своєї жінки. Аргументували вони це тим, що так чоловік сприймає свою жінку по-новому. Головне - щоб комплекти білизни були різноманітними, а жінки як можна частіше їх демонстрували, адже, як відомо, чоловіки люблять очима.


Інша проблема - це ставлення жінок до відвертих комплектів. На жаль, не так просто викорінити радянське виховання, виховання наших бабусь, які відверто не сприймають нічого подібного, порівнюючи це з розпустою, зі всілякими гріхами, і т. д.


Але! Ми живемо у ХХІ ст., де сексуальність жінок використовують, як рекламну зброю, як законодавців краси і витонченості. І від цього нікуди не дітися. Ваш чоловік на підсвідомому рівні починає хотіти цього, так чому б йому не дати? За допомогою сексуальної білизни Ви можете настільки змінити своє життя, наскільки навіть не підозрювали. На щастя, в інтернет-магазині можна знайти будь-яких розмірів еротичну білизну, пеньюари, сексуальні комплекти і навіть трусики, які і знімати не обов'язково: там усе передбачено для процесу. При цьому, можна знайти недорогу білизна хорошої якості, яку може дозволити собі кожна жінка.


Ще один варіант спокушання – ігрові костюми. Таким чином, Ви не тільки відкриєте себе з іншого боку, але і поринете свого обранця в інший світ, в заборонені ситуації. Адже, як відомо, заборонений плід солодкий.


Загалом, не бійтеся експериментувати, приміряйте різні наряди, спокусливеу білизну, корсети і трусики з вирізами. Експериментуйте з панчохами і розпусними колготами, і Ви побачите, як не тільки Ваше інтимне життя зміниться, але і відносини в цілому.

шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
01.09.2018
Появилась новая информация о презентации будущих iPhone, а также некоторые сведения о них самих и не только. Компания Apple разослала приглашения на мероприятие 12 сентября. Приглашение содержит бронзовый круг на чёрном фоне и надпись Gather round.
23.03.2015
Производитель компьютерного железа, девайсов и самих компьютеров, компания MSI, показала общественности свое новое творение, маленький и компактный компьютер Cubi. Будущие модели будет содержать в себе самые разные процессоры на выбор, такие как:
22.12.2014
Сьогодні компанія BenQ офіційно розпочала продаж свого новенького 27-дюймового монітора RL2755HM. Він заснований на TN-панелі дозвіл якої 1920х1080. Дана модель призначена виключно для геймерів і має пару відмінних фішок в кишені. Перша фішка це
21.10.2014
Сьогодні стало відомо, що монітори з роздільною здатністю Ultra HD, тобто 3840х2160, отримають стандарти і будуть в основному випускатися в трьох диагоналях, а саме в 27, 28, 32. Такий план у творців моніторів намічений на поточний і наступний рік,
Наши партнеры:
выбрать фон