На чому економлять стоматологи

23.06.2017
0
1 187

Зуби зі знижкою


Інтернет і друковані засоби масової інформації рясніють оголошеннями про дешеву імплантації, недорогих протезах, лікуванні по «доступним» цінами. Більшість потенційних клієнтів клінік відчувають, що десь є підступ, але зрозуміти цього не можуть. А він є.


Складові ціни стоматологічної послуги


Для того, щоб зрозуміти, на чому економлять стоматологічні клініки, пропонуючи клієнтам понад-дешеві послуги, треба знати, з чого складається їх вартість.


Як правило, у вартість послуги закладені матеріали, які використовує лікар: імплантанти, пломби, протези, одноразові свердла, абразивні суміші для відбілювання і так далі. Вони, найчастіше, закуповуються у виробників або їх офіційних представників. Тобто, все клініки закуповують один і той же товар за однією ціною. Помітно скоротити цю частину витрат неможливо.


Друга складова ціни лікування - вартість комунальних послуг і оренди приміщення. Заощадити на цій частині витрат теж не вийде, так як тарифи на комунальні послуги єдині, а на орендну плату масштабних знижок не буває.


Третя складова ціни стоматологічних послуг - це заробітна плата лікарів та іншого персоналу, який працюватиме менше ніж за «середньоринкову» зарплату не буде. Сама клініка теж повинна отримати якийсь прибуток.


Великий секрет асептики


По-справжньому економити виходить буквально на кількох статтях, в тому числі, на асептики. Мало хто з клієнтів стоматологічних клінік задається питанням, чи дотримуються в клініці норми асептики, як проводиться стерилізація інструментів і обробка поверхонь. Люди замислюються про це тільки в разі, якщо отримують ускладнення після проведеного лікування або через якийсь час виявляють, що мають приховані інфекції.


Як правило, зовнішня чистота кабінету, блиск інструментів і запах дезінфікуючих засобів переконують пацієнта в стерильності кабінету. Однак, мікроорганізми неозброєним оком не видно. І тут вже все залежить від імунітету пацієнта і щасливого випадку. Довести факт зараження в стоматології гепатитом або СНІДом через суд буде практично неможливо.


Як це робиться в клініці «Дент+»?


У нашій клініці зараження пацієнта через медичний інструмент неможливо!


Ми використовуємо тільки антисептичні препарати, що відповідають європейським стандартам ISO. За встановленими нормами стоматологічні клініки повинні міняти антисептик раз на півроку. Але оскільки флора стає стійкою до нього, в клініці «Дент+» його міняють раз в два місяці.


Ми регулярно контролюємо якість асептики в нашій клініці. Для цього ми щомісячно здаємо змиви з усіх поверхонь на аналіз наявності мікрофлори. Щомісяця ми перевіряємо якість стерилізації інструментів багаторазового використання. Стерилізаційне обладнання перевіряється на якість проведення стерилізації за допомогою спеціальних тестів раз в шість місяців.


Велика частина інструментів в клініці «Дент+» одноразова.


У клініці «Дент+» діють програми захисту пацієнта «Анти-СНІД» та «Анти-гепатит».


За останні кілька років ми не отримали жодної претензії від пацієнтів до якості нашої асептики!


Всі ці заходи безпеки вимагають витрат. І, звичайно ж, збільшують кінцеву вартість послуги для пацієнта. Чи варто платити за безпеку і гарантію якості, кожен вирішує для себе сам.


Завітайте до нас на сайт http://dent-plus.com.ua/

шаблоны для dle 11.2

Понравиласть статья? Жми лайк или расскажи своим друзьям!
Теги к новости:
Комментарии
Добавить комментарий
Добавить свой комментарий:
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите два слова, показанных на изображении: *
Похожие новости:
21.12.2015
Ні для кого не таємниця, що для того, аби розвивати успішний бізнес, потрібно не просо йти в ногу з часом, але й бути на крок попереду своїх конкурентів. Лише рухаючись в заданому напрямку Ваша справа буде мати успіх, а Ви гарні прибутки. В сучасних
22.12.2014
Сьогодні компанія BenQ офіційно розпочала продаж свого новенького 27-дюймового монітора RL2755HM. Він заснований на TN-панелі дозвіл якої 1920х1080. Дана модель призначена виключно для геймерів і має пару відмінних фішок в кишені. Перша фішка це
21.10.2014
Сьогодні стало відомо, що монітори з роздільною здатністю Ultra HD, тобто 3840х2160, отримають стандарти і будуть в основному випускатися в трьох диагоналях, а саме в 27, 28, 32. Такий план у творців моніторів намічений на поточний і наступний рік,
18.10.2014
Производители графических карт продолжают выпускать всё более монструозные версии NVIDIA GeForce GTX 980, словно пытаясь перещеголять друг друга. На этот раз к их числу присоединилась компания Inno3D, решившая переломить мнение о себе как о
Наши партнеры:
выбрать фон